JOBBA HOS OSS

Kvalificerad Redovisningskonsult till Ekonomibyrån i Gävle AB
Ekonomibyrån i Gävle AB söker kvalificerad och erfaren gärna Auktoriserad Redovisningskonsult. Du arbetar självständigt med egna kunduppdrag som bland annat innebär löpande redovisning, bokslut, upprättande av årsredovisningar, inkomstdeklarationer för både näringsidkare och privatpersoner samt rådgivning i företagsfrågor.

Arbetet utförs mestadels på vårt ljusa och fina kontor på Södra Skeppsbron 19 strax utanför centrala Gävle men kan även förekomma ute hos kund eller med möjlighet till hemarbete.

Vi söker en person med flera års erfarenhet av yrket och bred kunskap inom redovisning. Vi ser gärna att du är en van användare i Fortnox. Du ser positivt på digitalisering och systemutveckling.

Som person är du glad och positiv, noggrann. analytisk, proaktiv, flexibel, strukturerad och med en hög social kompetens. Du är driven, motiverad och har höga ambitioner. Du har mycket kundkontakt och bygger långsiktiga relationer. Du har stort engagemang för jobbet men även livet utanför arbetet får ta stor plats för att hitta en bra balans.
​​​​​​​
Ekonomibyrån i Gävle är en SRF Auktoriserad redovisningsbyrå med många års erfarenhet av redovisning och lön. Vi arbetar enligt regelverket REX, svensk standard för redovisningsuppdrag. Vi värdesätter hög arbetsmoral och erbjuder stor frihet och utvecklingsmöjligheter. Våra kunder är unika och vi anpassar oss efter deras behov och önskemål. Vi står för bred kunskap och kvalitetssäkrat arbete.

Tillträde enligt överenskommelse. Heltid/deltid/distans. Lön enligt överenskommelse.
Urval sker löpande så vänta inte utan skicka in din ansökan till Åsa Olsson på asa@ekonomibyrangavle.se med cv och personligt brev.